KAHRAMANMARAŞ / AFŞİN - Hüyüklü Ortaokulu

yok
Hüyüklü Mahallesi Afşin/K.MARAŞ
Vizyon
Vatanına milletine bayrağına milli ve manevi değerlerine bağlı ailesine ve Türk milletine yararlı nesiller; çağdaş, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden ,değerlerini yaşayan ve yaşatan demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, türk milletinin milli ahlaki insani manevi kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren ailesini vatanını milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan insan haklarına saygılı demokratik laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur yazar oranını yükseltmek kalkınmasına ve gelişmesine katkısı olan insanların daha mutlu refah içinde yaşamasına katkıda bulunmak.
Öğretim Şekli :normal öğretim
ders başlama : 8:30 ders bitiş : 15:10